Mobimod: Mobil Oyun Dünyasında Sıradışı Kazançlar Elde Edin! Geleceğinizi Mobimod ile Şekillendirin. Para Kazanma Tutkunuzu Gerçeğe Dönüştürün, Bizimle Adım Adım Başarıya Yürüyün. Sektördeki uzun süreli tecrübemiz ile 7/24 hizmetinizdeyiz

Dijital pazarlama, mobil oyun satış, mobil oyun reskin ve mobil uygulama geliştirme için uygun ve hızlı çözümlerin yanı sıra piyasada rekabetsiz bir hizmet sunuyoruz. Mobil oyun yayınlayarak şimdi gelir elde etmeye başla!

Hizmetlerimiz

Sunduğumuz hizmetler, ihtiyaçlarınızı karşılamak için özel olarak oluştulmuştur.

digital-earn

Dijital Gelir Modeli

Oyun veya uygulamanız Google Play üzerine yüklenir ve mağazada yer aldığı sürece indirme alır. Tüm dünyaya açılan her bir mağaza kullanıcısından reklam / uygulama içi satın alımlardan gelir elde edersiniz.

app-developers (1)

Medya Pazarlama

Uygulama veya Oyununuz için gerekli yerelleştirme - mağaza (ASO) ve pazarlama çalışmaları yapılır. Bütçenize uygun seçenekler ile projeyi tüm dünya pazarından kullanıcılar ile tanıştırın.

unnamed

Uygulama Geliştirme

Mevcut bir android uygulamanız veya mobimod üzerinden almış olduğunuz tüm uygulamalarınız için geliştirme, hata giderme, özellik/level ekleme ve tüm isteğe bağlı işlemleriniz için tek bir yerden tüm hizmete ulaşın.

+ 0
Mutlu Müşteri

Müşterilerimizin yüksek gelir elde edebileceği çözümler üretiyoruz

Mobil oyun / uygulama sektörüne ilk kez adım atıyor iseniz pazar üzerindeki tecrübelerimiz ile sektörde kalıcı olabileceğiniz ve yüksek gelir elde edebileceğiniz çözümleri sunuyoruz.

Turuncu ve Mavi Sade Popüler Oyun Tanıtımı Youtube Küçük Resmi (1)

Sipariş

Mevcut oyununuz veya hazır oyunlardan satın alarak işleme başlanılır.

fotor-2023112173155

Reskin / ASO İşlemi

Uygulamanıza özel reskin (size özel tasarımlar) ve reklam işlemleri / aso çalışması yapılır. Profesyonel şekilde sizlere özel kişiselleştirilir.

mobile-play

Teslimat

Uygulamanızın işlemleri bittiğinde Google Play Store / App store yüklemesi yapılır ve teslim edilir.

Yüksek İndirmeli Bazı Oyunlarımız

Hotel simulator (Editör Öneri)

 %45 tasarruf edin (2024 İndirim)

12400 TL
6820 TL

1 proje içerir

Pet doctor simulator

 %40.32 tasarruf edin (2024 İndirim)

11719 TL
6999 TL

1 proje içerir

Kelime / puzzle oyunu

%33 tasarruf edin(2024 İndirim)

2999 TL

1 proje içerir

Park Simulator

mobil oyun satın al

%33 tasarruf edin(2024 İndirim)

4450 TL

1 proje içerir

Müşterilerimizin yorumları

0 +
Tamamlanmış projeler
0 x
Geli Artışı
Hyper casual oyun projesi için çalışmaya başladık, işlemleri hızlıca tamamlayıp projeyi teslim ettiler, çalışma prensibinden çok memnun kaldık teşekkür ediyoruz tekrar çalışmamız dileğiyle.
Ceylan T*
E ticaret uygulaması geliştirme projesini, planladığımız gibi zamanında teslim ettiniz, memnuniyetimizi size iletmekten mutluluk duyarız.
Selim Z*

Eğitim uygulamamız için hızlı ve kaliteli çalışmanız bizi çok memnun etti. Özellikle uygulamayı öğrencilerin ihtiyaçlarına göre kişiselleştirmeniz çok değerliydi. Tekrar çalışmak dileğiyle.

Bayram S*

Meditasyon uygulamamızın tasarım ve işlevsellik açısından beklentilerimizin ötesinde olduğunu söyleyebiliriz. Kullanıcılara sunduğunuz değer için minnettarız.

Feride P*
Designer

Bize Ulaşın

Herhangi bir sorunuz var mı?
İletişime geçmekten
çekinmeyin.

Telefon

0553 176 4677

Mobil dünyadan bilgi ve haber akışımız

Scroll to Top